A blogger 2011.07.07. 10:49

A Kaleidoszkóp Ház

A Víziváros utcáin sétálók nem is sejtik micsoda varázslatos hangulat várja a Pázmány Péter utca 7. szám kék kapuján bemerészkedő vendégeket.

Még egy év sem telt el azóta, hogy megnyitotta kapuit a Kaleidoszkóp Ház, máris az esztergomi művészeti élet egyik kiemelkedő otthonává vált.

Akik az alternatív irányzatokat kedvelik, mindenképp látogassanak el ide. Egész nyáron át koncertek, bisztró, bolhapiac, jóga, alternatív művésztelep és művészeti tábor várja az állandóan változó kiállítások mellett az ide érkezőket.

 

A Ház nyitvatartása: hétfőtől péntekig 12 - 19 óráig és a rendezvények ideje alatt.

 

További információk: www.kaleidoszkophaz.hu, vagy kövesse Facebookon az eseményeket: http://www.facebook.com/kaleidoszkophaz

 

The Kaleidoscope House

People strolling around the Watertown probably don't even suspect what a magical atmosphere awaits the guests venturing in 7 Pázmány Péter Street. Not even a year has passed since the Kaleidoscope House opened its doors, but already it has become one of the outstanding scenes of the artistic life of Esztergom. Anyone who likes the alternative arts should definately give this place a visit. All summer long concerts, a bistro, flea market, yoga, alternative artist colony and artistic camp awaits the visitors, along with the constantly changing exhibitions.

Opening hours: Mondays to Fridays from 12 to 7PM and during events

More information at: www.kaleidoszkophaz.hu, or follow the events on Facebook: https://www.facebook.com/kaleidoszkophaz


View Visit Esztergom in a larger map

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://visitesztergom.blog.hu/api/trackback/id/tr833046683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása