A blogger 2011.07.01. 13:45

Szerelmesek lakatjai Esztergomban

Kevesen tudják, hogy Esztergomban is létezik egy hely, ahová a szerelmesek elhelyezhetik lakatjaikat. Ez a hely a két szomszédos város közt, az államhatáron található, a Mária Valéria híd kellős közepén. A kezdeményezés még igencsak új, néhány lakat díszíti csak a helyet, de bízunk benne, hogy a városban élő és az idelátogató szerelmesek hamarosan sok sok lakattal gazdagítják a híd korlátját... közben pedig gyönyörködnek a Bazilika panorámájában! Romantikázzatok Esztergomban! :)

 

Lovers’ padlocks in Esztergom

Only a few people know about the place in Esztergom, where lovers can place their padlocks. It's between the two neighboring towns of Esztergom and Štúrovo, on the state border at the middle of the Maria Valeria Bridge. The initiative is quite new, there are just a few padlocks so far, but hopefully both local and visiting lovers will put lots of „lovelocks” on the bridge railing soon. Come and have many romantic moments and enjoy the beautiful view of the Cathedral in Esztergom!

View Visit Esztergom in a larger map

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://visitesztergom.blog.hu/api/trackback/id/tr493030093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása